Norvegų menininkė nuoga užstrigo medyje

Temos:

Žymos:

Dalintis straipsniu:

Jei patinka mano blogas:

Norvegų menininkė nuoga užstrigo medyje

Šiuolaikinio meno atstovė, Norvegijos menininkė Hilde Krohn Huse, filmuodama meninę instaliaciją užstrigo medyje, visai nepavydėtinoje padėtyje.

Hilde Krohn Huse gyvenanti Londone išsiruošė į jos gimtosios Norvegijos Akura mišką turėdama tikslą nufilmuoti instaliaciją, kur ji nuoga kabo medyje. Baigusi filmuoti savo sceną, ji nebegalėjo išsivaduoti iš virvių ir liko viena miške, nuoga kaboti medyje.

Iš pradžių menininkė bandė iš virvių išsivaduoti pati, tačiau vėliau pradėjo šauktis pagalbos. Kamerai išsijungus ji šaukėsi pagalbos dar kokias 30 minučių. Huse laimei, šauksmo girdimumo ribose buvo jos draugė, kuri atėjusi rado Huse gana keistoje situacijoje. Laimei viskas baigėsi sėkmingai.

Filme „Hanging in the Woods“ galima stebėti kokia plonutė ir trapi yra riba tarp pasirodymo ir realybės bei neatsargumo ir nelaimės.

37 metų menininkės video buvo atrinkti į prestižinę Bloomberg šiuolaikinio meno parodą.

Jei sugalvosite ką nors panašaus ar bent jau su panašia rizika – pasirūpinkite, kad šalia būtų kas jus iškels iš medžio, ištrauks iš vamzdžio ar išpainios iš virvių. Kitaip sakant, nedarykikite to vieni.

Išsaugoti straipsnį: Pocket

Informacija atspausdinta iš: Ramūno Blavaščiūno (iSapiens) – blogas
http://isapiens.blavasciunas.com/2015/07/norvegu-menininke-nuoga-uzstrigo-medyje/