BPJ išleido naują iPhone ir iPad žurnalo aplikaciją

BJP iOS

Pirmą kartą, iPad skirta „British Journal of Photography“ aplikacija pasirodė 2011 metais, o prieš kelias dienas išėjo nauja – iPad ir iPhone skirta, interaktyvi aplikacija kas savaitę ir kas mėnesį atsinaujinančiu turiniu.

Naujoji, „British Journal of Photography“ aplikacija pakeitė savo išvaizdą ir dabar ji vadinasi „British Journal of Photography+“.

bjp viršelis

bjp frontline

Popierinė „BPJ“ versija nėra pigi – UK metų prenumerata (12 žurnalo numerių) kainuoja £63.00 arba galima užsisakyti ir 3 žurnalo numerius už £14.97, o Lietuvoje už šio žurnalo 12 numerių prenumeratą tenka pakloti 484 LTL (40 LTL už vieną numerį).

„British Journal of Photography“ yra pasaulyje seniausiai leidžiamas žurnalas rašantis fotografijos tema. Jis įkurtas 1854 metais, o Internete debiutavo 1997.

iPad’inė „BPJ“ versija atnaujinama kas mėnesį ir jos turinys yra artimesnis spausdinto žurnalo turiniui ir turi daugiau nuotraukų ir video (kurio žurnale neparodysi). Ankstesnė aplikacijos versija atsinaujindavo kas 3 mėnesius ir ją turintys atnaujinimo sulauks iki šių metų pabaigos.

iPhone skirta „BPJ“ versijos turinys atnaujinamas kas savaitę, suteikdamas galimybę žurnalą skaityti mažesniais gabaliukais, tačiau iPhone juos straipsnius galima perskaityti anksčiau nei iPad ar spausdintoje žurnalo versijoje.

iPad žurnalo versijos prenumeratoriai turintys iPhone, be papildomo mokesčio galės skaityti žurnalą ir iPhone, o greitai „BPJ“ planuoja pasiūlyti ir popierinės versijos prenumeratoriams galimybę pigiau užsisakyti iPad arba/ir iPhone versijas.

Pati aplikacija ir pirmasis iPad ir iPhone numeriai yra nemokami, o elektroninės „BPJ“ versijos vieno mėnesio prenumeratos kaina yra:
iPhone: £1.99
iPad ir iPhone: £5.99

jei iPad ar iPhone „BPJ“ prenumeratos nenutrauksite prieš 24 valandas iki baigiantis prenumeratos laikotarpiui ji bus automatiškai pratęsta prenumeruojamam laikotarpiui.

Android OS įrenginių naudotojai, deja, skaityti elektroninę žurnalo versiją neturi ir jei prenumeruojate popierinę – pasiskaičiuokite, gal pigiau bus nusipirkti iPad ir skaityti „British Journal of Photography“ jame.

Išsaugoti straipsnį: Pocket

Informacija atspausdinta iš: Ramūno Blavaščiūno (iSapiens) – blogas
http://isapiens.blavasciunas.com/2013/05/bpj-isleido-nauja-iphone-ir-ipad-zurnalo-aplikacija/